Valorile companiei

  • Antreprenoriat
   Ne confruntăm cu provocarea de a fi antreprenori. Cultivăm un mediu deschis şi plin de satisfacţii, în care oamenii au capacitatea de a lua decizii şi de a-şi construi propriul viitor. Oferim servicii de înaltă calitate profesională, care ne diferențiază şi care aduc o contribuție pozitivă partenerilor şi clienților noştri.
  • Integritate
   Suntem dedicați onorării contractelor şi angajamentelor noastre în orice moment. Ne mândrim că suntem un partener de încredere, cu o viziune pe termen lung. Respectăm şi oferim un echilibru între nevoile economice, ecologice, sociale şi etice ale partenerilor noştri în cadrul şi în afara companiei.
  • Familie
   Suntem o afacere de familie care apreciază relațiile personale şi de continuitate între generații. Respectăm tradițiile, fiind, în acelaşi timp, deschişi la idei noi. Încurajăm angajații noştri să gândească în mod creativ, să se distreze la locul de muncă şi să-şi folosească talentele pentru a fi diferiți.

Acest set de valori reflecă cine suntem şi cum vrem să ne comportam. Acestea ne ghidează în comportamentul nostru zilnic față de colegii noştri, față de clienți, furnizori şi față de alți parteneri.