Spitalul orasenesc Macin

Perioada de derulare a campaniei: 25 septembrie – 19 octombrie 2016.

Beneficiar: Unitatea de Transfuzii Sanguine din cadrul Spitalului Orășenesc Măcin, județul Tulcea

Sângele salvează vieți! Este resursa națională de susținere a sănătății sociale! Acestea au fost premisele pe care s-a concretizat campania de ajutorare a circuitului obligatoriu în terapeutica transfuzională prin lucrările de amenajare și renovare a Unității de Transfuzii Sanguine din cadrul Spitalului Orășenesc Măcin, județul Tulcea.

AMEROPA GRAINS a înțeles importanța fiecărei unități sanitare de acest fel în România ca fiind vitală, prin prisma faptului că trebuie furnizat comunității un mediu septic, modern, facil de accesat, care să susțină în practică intenția de a fi de folos societății printr-un act voluntar de donare de sânge.

În egală măsură, sprijinul a venit și pentru susținerea uneia din cele mai “sensibile” zone ale unui spital prin prisma actelor medicale derulate, sala de chirurgie, o verigă extrem de importantă în buna-funcționare a acestuia în întreg ciclul de îngrijire și deservire a bolnavilor.

Prin acest proiect, AMEROPA GRAINS promovează întocmai valorile organizaționale care o conduc: familia, sustenabilitatea, educația continuă, integritatea și stabilitatea!