Spitalul Municipal Medgidia, județul Constanța

Perioada de derulare a campaniei: noiembrie – martie 2017.

Beneficiar: Secția de Neonatologie din cadrul maternității Spitalului Municipal Medgidia, județul Constanța.

AMEROPA GRAINS își asumă responsabilitatea față de societate prin proiecte care funcționează ca soluții la problemele comunității, care generează rezultate pe termen lung și care imprimă o atitudine proactivă, în beneficiul societății.

Investițiile organizaționale ale AMEROPA GRAINS față de societate nu se consumă doar o dată, ci intră într-un ciclu în care se regenerează și contribuie la soluții sistemice. De exemplu, investind în infrastructura spitalicească a unității care deservește orașul Medgidia și localitățile din împrejurimi, prin donarea de aparatură medicală dedicată salvării şi îngrijirii copiilor născuţi prematur, AMEROPA Grains contribuie major la întărirea barierelor în lupta de salvare a acestor copii! 1/3 din decesele acestor copii poate fi prevenită prin dotarea maternităţilor cu echipamente medicale performante, iar AMEROPA Grains a înţeles să sprijine acest fapt, fiind partener activ în susţinerea cu succes a actului medical de salvare şi îngrijire a prematurilor!

Se poate schimba faţa prematurităţii! Pe lângă probleme de ordin medical întâmpinate de un copil născut prematur, există în secţiile de Neonatologie ale maternităţilor din ţara noastră o lipsă acută a aparatelor medicale performante care pot schimba decisiv procentul de 1/3 de decese în cazul copiilor născuţi înainte de termen!

AMEROPA GRAINS a înțeles importanța fiecărei unități sanitare de acest fel în România ca fiind vitală, prin prisma faptului că trebuie furnizat comunității un mediu care să permită tehnologiei de ultimă generaţie în ce priveşte aparatura medicală dedicată prematurilor să lucreze la performanţa ei maximă şi să contribuie decisiv la succesul actului medical!

Prin acest proiect, AMEROPA GRAINS promovează întocmai valorile organizaționale care o conduc: familia, sustenabilitatea, educația continuă, integritatea și stabilitatea!