Sustenabilitate

Angajament față de sustenabilitate

Suntem angajați să adoptăm practici sustenabile în toate operațiunile noastre comerciale de la nivel mondial, în beneficiul angajaților noștri și al comunităților locale în care ne desfășurăm activitatea.

Promisiunea noastră legată de sustenabilitate continuă să evolueze și să se îmbunătățească în paralel cu condițiile în schimbare ale mediului nostru.

RAPORT PRIVIND SUSTENABILITATEA ÎN CADRUL AMEROPA ROMANIA

O mare parte a activității noastre comerciale se desfășoară pe teritoriul României; legătura noastră cu această țară este puternică și la fel este și angajamentul nostru pentru practici sustenabile constante.

Raportul Ameropa privind sustenabilitatea este destinat să ofere informații părților noastre interesate cu privire la impactul nostru social, economic și ecologic în România. De asemenea, îi ajută pe liderii noștri să analizeze starea actuală și să reflecteze asupra îmbunătățirilor posibile și necesare în viitor.

În fiecare an, utilizăm un proces structurat pentru a selecta conținutul raportului și pentru a-i confirma validitatea. Luăm legătura cu diviziile noastre, cu anumite persoane și cu alte părți interesate pentru a înțelege îngrijorări specifice legate de afacerea noastră și impactul său asupra sănătății, siguranței, mediului și societății.

2020 REPORT

2019 REPORT

2018 REPORT

2017 REPORT

2016 REPORT

2015 REPORT