Sustenabilitate

Angajament față de sustenabilitate

Suntem angajați să adoptăm practici sustenabile în toate operațiunile noastre comerciale de la nivel mondial, în beneficiul angajaților noștri și al comunităților locale în care ne desfășurăm activitatea.

Promisiunea noastră legată de sustenabilitate continuă să evolueze și să se îmbunătățească în paralel cu condițiile în schimbare ale mediului nostru.

RAPORT PRIVIND SUSTENABILITATEA ÎN CADRUL AMEROPA ROMANIA

Suntem bucuroși să lansăm Raportul nostru de Sustenabilitate pentru anul 2022, care acoperă activitățile întregului Grup Ameropa. Raportul de Sustenabilitate Ameropa are rolul de a informa părțile interesate cu privire la impactul nostru social, economic și ecologic. De asemenea, ajută conducerea noastră să evalueze starea actuală și să reflecteze asupra îmbunătățirilor posibile și necesare în viitor.

În fiecare an, utilizăm un proces structurat pentru a selecta conținutul raportului și a confirma validitatea acestuia. Ne implicăm cu afacerile noastre, indivizii și alte părți interesate pentru a înțelege preocupările specifice legate de afacerea noastră și impactul acesteia asupra sănătății, siguranței, mediului și societății.

Până în 2021, Rapoartele de Sustenabilitate Ameropa erau limitate la activitățile noastre din România, deoarece o mare parte din activitatea noastră de afaceri se desfășoară în România; legătura noastră cu această țară este puternică, la fel ca și angajamentul nostru față de practici sustenabile continue.

2021 REPORT

2020 REPORT

2019 REPORT

2018 REPORT

2017 REPORT

2016 REPORT

2015 REPORT