servicii

Livrăm proiecte de construcții și renovări la cheie

Consultanță designer și alegerea materialelor

Gusturile nu se discută, dar suntem aici pentru sfaturi și idei în materie de design. Colaborăm împreună pentru ca sugestiile cu care venim să corespundă gusturilor și personalității tale.

Proiectare 2D, 3D, VR

De la design și culori, până la planificarea spațiului pentru a-l maximiza. Cu un plan 3D sau VR extrem de realist te asiguri că rezultatul final este foarte aproape de așteptări. În plus, îți dai ok-ul cu inima împăcată înainte ca un muncitor să se apuce de treabă.

Reabilitări, renovări, reparați și întreținerea la construcțiile civile și industriale

Alegem împreună materialele potrivite pentru proiectul tău. Beneficiezi de expertiza câștigată în ani de experiență din lucrul cu diverși furnizori și materiale.

Amenajări interioare case, birouri și apartamente

Indiferent dacă ai nevoie să îți renovezi baia, salonul sau tot spațiul interior echipa nostră se adaptează cerințelor tale.

Instalații sanitare, electrice, termice și climatizare

Suntem conștienți că instalațiile fie ele sanitare, electrice, termice sau de climatizaresunt operațiile cele mai importante iar majoritatea clienților nu sunt specialiști în domeniu 🙂 Pentru asta avem specialiști pentru execuție cat și ingineri supervizori la fiecare etapă a lucrări 

Construcții case la cheie

Nu știi ce model de casă te reprezintă, vrei „altceva” ,ceva care să îmbine frumosul cu practicul și sa ramai în bugetul prevazut? Îți este frică să găsești personal calificat pentru toate posturile de execuție? Nu dispui de timpul necesar pentru a coordona toate echipele de executanti? Non stress … suntem aici pentru a face toate acele lucruri in locul tau iar tu nu ai decat sa validezi proiectul final.

bonus lansare

Odată cu lansarea societății dorim să oferim și un bonus suplimentar primilor 100 de clienți care ne încredințează lucrări la locuința lor.

În ce constă acest bonus?

Vă oferim un serviciu gratuit in contravaloare de 10% din proiect. Ce este și mai interesant, acest bonus de 10% din valoarea proiectului nu sunteți obligați să-l adăugați proiectului dumneavoastră, îl puteți face cadou, îl puteți dona sau faceți o surpriză părinților sau copiilor dumneavoastră.