• Română
  • English

news

Ameropa finalizează cu succes refinanțarea principalei facilități de credit revolving din România

Ameropa anunță finalizarea cu succes a refinanțării complete a principalului său sistem de credit revolving (RCF) din România. Această realizare vine într-un moment economic complex și provocator, și evidențiază încrederea și angajamentul permanent al partenerilor noștri față de activitățile Ameropa.

Facilitatea de refinanțare s-a încheiat cu o sumă totală de 542 milioane EUR, o creștere substanțială față de facilitatea anterioară de 347 milioane EUR. Acest lucru va sprijini nevoile de capital de lucru ale operațiunilor Ameropa pentru Azomureș, Chimpex și Ameropa Grains.

O etapă cheie este extinderea rețelei noastre bancare. Ameropa și-a asigurat sprijinul a nouă bănci, adăugând cinci bănci noi în Facilitate, demonstrându-și fiabilitatea și agilitatea de a excela într-un mediu provocator.

„Finalizarea completă a refinanțării principalelor noastre facilități în România este o realizare extraordinară pentru Ameropa”, a declarat Laurent Bogaert, Director Financiar al Grupului Ameropa. „Este o dovadă a angajamentului neclintit, a profesionalismului și a spiritului de colaborare al echipei noastre. Acest succes ne oferă o poziție puternică pentru a naviga pe o piață dinamică, aflată într-o permanentă evoluție și ne permite urmărirea strategiilor de creștere în mod eficient.”