• Română
  • English

news

Ameropa lanseaza primul raport de sustenabilitate al grupului

Ameropa are placerea de a anunta lansarea raportului sau inaugural de sustenabilitate al grupului, care acopera activitatile intregului Grup Ameropa. Raportul de sustenabilitate 2022 isi propune sa informeze partile interesate despre impactul social si de mediu al Ameropa, oferind in acelasi timp o foaie de parcurs pentru imbunatatirea continua.

Timp de multi ani, Ameropa si-a concentrat raportarea de sustenabilitate pe operatiunile sale din Romania, deoarece o parte semnificativa a activitatilor sale de afaceri sunt concentrate in aceasta tara. Cu toate acestea, recunoscand importanta unei abordari holistice a sustenabilitatii, compania si-a extins sfera de raportare pentru a cuprinde intregul Grup Ameropa.

Raportul de sustenabilitate recent lansat serveste ca un instrument vital pentru managementul Ameropa, permitandu-le sa evalueze stadiul eforturilor de sustenabilitate ale companiei si sa identifice domeniile de imbunatatire. Prin utilizarea unui proces structurat, Ameropa asigura selectarea continutului relevant si confirma valabilitatea acestuia, garantand transparenta si acuratetea raportului.

Lansarea unui raport anual demonstreaza dedicarea Ameropa fata de transparenta, responsabilitate si durabilitate. Prin acest raport cuprinzator, Ameropa isi propune sa inspire si sa incurajeze partile interesate sa isi uneasca mainile pentru a construi impreuna un viitor mai bun. Compania ramane angajata sa aduca schimbari pozitive de-a lungul intregului sau lant valoric si sa stabileasca standarde mai inalte pentru practicile de afaceri durabile in industrie.

Pentru a accesa Raportul de sustenabilitate 2022 complet, faceti clic aici.