Alimente & furaje

Clusterul nostru Alimente&Furaje este angajat în mod activ în comercializarea și transportul la nivel mondial a diferite tipuri de cereale, semințe oleaginoase și furaje. Clusterul operează în principal prin două centre-cheie de comercializare ale Ameropa – Elveția și Singapore – și este sprijinit de echipele regionale din birourile noastre din Austria, Bulgaria, Indonezia, Italia, România, Africa de Sud, Tampa, UAE și Vietnam.

Una dintre activitățile noastre principale este comercializarea, pe întreg teritoriul Europei, Africii și Asiei, a cerealelor, semințelor de rapiță și semințelor de floarea-soarelui obținute și manipulate de către noi, în țările din Europa Centrală și de Est de-a lungul Dunării.

O a doua activitate principală este furnizarea de cereale de toate tipurile industriilor morăritului și furajelor din Africa, pentru care Ameropa a fost un furnizor și partener de încredere, specializat și competitiv de peste 20 de ani.

O a treia activitate principală este comercializarea și furnizarea de furaje precum turte din miez de sâmburi de palmier, boabe uscate și produse solubile de distilerie, șrot din semințe oleaginoase și produse tropicale pentru prelucrătorii de furaje și crescătorii de animale din Asia și Europa.

Produsele noastre