Activitatea noastră
comercială

Afacerea noastră

Ameropa este o întreprindere agricolă cu activități în întreaga lume, care vizează întregul lanț de aprovizionare, de la producție, la logistică și comercializare și la distribuție. O activitate principală este comercializarea și distribuția globală fizică a îngrășămintelor, produselor alimentare și a furajelor, care este sprijinită și susținută de active complementare, precum silozuri, depozite și facilități portuare, precum și de active în amonte, cum ar fi fabricile de producere a îngrășămintelor.

Facem parte din lanțul de aprovizionare responsabil de asigurarea hranei necesare pentru populația lumii și favorizăm afacerile și relațiile sustenabile pe termen lung în locul tranzacțiilor pe termen scurt.

Interesele noastre comerciale numeroase se regăsesc în cadrul a 3 clustere de activitate vaste și între aceste clustere:

Afacerile noastre din acest cluster vizează întregul lanț de valoare: de la producția propriilor noastre produse cu îngrășăminte în Australia, România și China, până la comercializarea și transportul unei game variate de îngrășăminte și substanțe chimice, respectiv materii prime pentru mixare sau aplicare, și până la activitățile locale de distribuție și comercializare cu amănuntul, de exemplu, în SUA și Australia.

Rețeaua și prezența noastră globală de puncte-cheie pentru producerea îngrășămintelor și consum ne permite să conectăm furnizorii cu clienții mai bine decât majoritatea concurenților.

Diviziile noastre de Alimente & Furaje au la bază comercializarea și transportul cerealelor, semințelor oleaginoase, furajelor, orezului și produselor tropicale, inclusiv a produselor obținute de către Ameropa în regiunea Dunării către orice loc din lume.

Avem o rețea semnificativă de active și operațiuni în România și în regiunea Dunării, multe dintre diviziile Ameropa operând de-a lungul lanțului de valoare, inclusiv: producția de îngrășăminte, vânzarea și distribuția factori de producție, consumabile și servicii pentru agricultură, aprovizionare cu cereale și semințe oleaginoase, servicii pentru silozuri, depozite și logistice și terminale portuare pentru exporturi în întreaga lume.