Practica studenti

NE PASA DE VIITORUL TAU!

Locatie: Toate Locatiile (Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita, Iasi, Olt, Teleorman, Timis, Tulcea)

In ultimii ani Ameropa Grains a demonstrat ca poate fi un partener de incredere al mediului Universitar local prin stagiile de practica oferite studentilor si prin programele de integrare a absolventilor in cadrul companiei.

Daca esti student in primii ani de facultate poti aplica pentru a-ti efectua stagiile de practica de pana la trei saptamani, in cadrul Ameropa Grains.

Daca esti student in an terminal sau ai absolvit de curand facultatea poti aplica pentru programele de Internship/Fresh Graduate platit.

Programul Internship/Fresh Graduate Ameropa Grains se adreseaza tinerilor absolventi si unei Facultati, varsta maxima de 28 de ani si se desfaşoara pe perioada de 6 luni. Pe intreaga perioada, participantul beneficiaza de sprijinul unui mentor şi este implicat in activitate.

Tanarul absolvent are ocazia sa se familiarizeze cu mediul de lucru dintr-o corporatie, sa invete principiile si procesele ce stau la baza activitatii din cadrul departamentelor, sa lucreze direct cu clienti si furnizorii şi sa sa beneficieze de trainingurile organizate in cadrul Ameropa Grains.

Participantul lucreaza 8 ore pe zi, de luni pâna vineri şi este platit pentru munca prestata. La finalul proiectului, in urma evaluarilor exista posibilitatea de a ramane pe o pozitie permanenta in cadrul companiei.

Ne pasa de viitorul tau!

Alatura-te echipei noastre pentru un viitor sigur intr-o companie multinationala!

Încarcă CV Trimite mail