Happy Grains

Sub egida “Happy Grains” s-a derulat în perioada 14 – 19 septembrie 2016 campania de responsabilitate socială propusă și promovată de Ameropa Grains, dedicată copiilor de vârstă școlară mică din zonele rurale ale României: Cilibia (județul Buzău), Dor Mărunt (județul Călărași), Măcin (județul Tulcea), Plosca (județul Teleorman).

Intenția numelui acestei campanii este în strânsă legătură cu asemănarea dintre copii și grâne. Atâta vreme cât primesc atenție, dragoste și îngrijire, ca și grânele, copiii se vor transforma în oameni puternici și echilibrați, care, la rândul lor, vor avea de dăruit!

Campania “Happy Grains” face parte din seria de proiecte CSR care traduc intenția Ameropa Grains de a ajuta la creșterea standardului de viață al celor care locuiesc în mediile rurale ale României, prin creșterea interesului copiilor din aceste medii către școală și către actul educativ, ridicând nivelul prezenței copiilor în școală și ajutând, astfel, promovabilitatea!

Prin această campanie, Ameropa promovează acele valori care stau la baza politicii ei: familia, sustenabilitatea, educarea continuă, integritatea și stabilitatea!