Enescu si hora razelor de soare

”Enescu și hora razelor de soare”, autor Cristina ANDONE, reprezintă o campanie-pilot condusă de AMEROPA Grains pentru susținerea culturii și patrimoniului românesc.

În acest sens, AMEROPA Grains a ajutat cartea să vadă lumina tiparului, promovând, astfel, un volum de excepție, însoțit și de un DVD, care îl prezintă copiilor pe compozitorul român George Enescu într-o manieră apropiată lor: prin poveste, desen și muzică!

Asociera AMEROPA Grains într-o campanie de promovare a culturii românești integrează compania în demersurile de implementare și susținere a proiectelor din sfera socialului, întrucât, în cele din urmă, câștigătorii finali vor fi copiii al căror acces la cultura muzicală națională va fi, astfel, facilitat.

”La AMEROPA Grains, învățăm zi de zi ce înseamnă răbdarea. Precum copiii, grânele au nevoie de un teren propice (...). Nimic nu crește fără dragoste, muncă și stăruință. Dar mai ales nimic nu crește peste noapte. E un timp al pregătirii pământului, un timp al seminței, un timp al încolțirii. un timp al recoltei.

Suntem o afacere de familie pentru care valoarea se măsoară în sfaturi bune din generație în generație. Credem în prietenie. Știm că oamenii lucrează mai bine împreună când au încredere și se respectă. La rândul nostru, respectăm tradiția ca fiind pământul din care ne tragem rădăcinile. încurajăm ideile noi; ele sunt ca ploaia bună pentru o cultură însetată. Știm că oamenii buni pot făce minuni: pentru ei răsare soarele, ei aduc curcubeul”. Cristina ANDONE, ”Enescu și hora razelor de soare”